Válassza az Oldal lehetőséget

Cégeknek

Miért a 10X CHAT? Kik vagyunk?

Komplett szolgáltatásunkkal garantáltan új Ügyfelekhez, Vásárlókhoz jut 24 órán belül, a hónap minden napján, már hétvégén is, szombaton és vasárnap is!

Szerintünk a legjobb vevőszerzés

Kiszervezett chates ügyfélszolgálat. Proaktív chatelés, lead generálás, folyamatos jelentések, kidolgozott felmelegített, konkrét leadek. Már csak hívni kell őket. Ügyfeleink imádják! 

Vevőszerzés garantálva

10x chat: Leadszerzés garantálva

Mi vagyunk Magyarország legnagyobb Outsourcing Chat Ügyfélszolgálata (10XCHAT.hu)! Mi nyújtunk az élő képzett chat operátorainkkal itthon a legtöbb KKV és multi weboldalán chat szolgáltatást! Nem csak a chat szoftvert biztosítjuk, hanem mi adunk Önnek élő képzett chat operátorokat és Mesterséges Intelligencia Chatbotot 0-24-365, az év minden napján!

2 irányból juttatunk el Önnek vásárlókat! 1. A 10XCHAT.hu weboldalról, melyet a mi költségünkön marketingelünk, így a weboldalra felkerülő cégek ajánlatai, szolgáltatásaira chatben érdeklődőket juttatjuk el Önhöz, 0-24-365! 2. Az Ön weboldalán lévő real-time látogatókat “fogjuk meg”, mielőtt elhagynák a weboldalát, szóval tartjuk, kérdéseikre választ adunk, leadet generálunk, minden érdeklődő adatát átadunk Önnek 0-24-365!

Mi a teendő? Elhelyezünk egy chat ablakot az Ön weboldalán, és bármilyen szolgáltatással is foglalkozik az Ön cége, elhelyezzük azt a szolgáltatást vagy terméket a 10XCHAT.hu oldalon, majd azt a cikket, mi reklámozzuk, hirdetjük! A 10X CHAT oldalon a látogatók chatben érdeklődnek, ezeket a leadeket juttatjuk el Önhöz, így Önnek nem kell mást tennie, mint csak felhívni, és egyeztetni a vásárlókkal! 

Lassan 15 éve foglalkozom chat szolgáltatással. Szegmensünkben piacvezető szolgáltatókká nőttük ki magunkat, és most, hogy már több mint 200 elégedett ügyfél tisztelt meg bennünket a bizalmával, azt kell mondanom, tisztán kirajzolódik a fogyasztási szokásoknak az a változása, ami a chatelést az elsődleges ügyfélszolgálati és vevőszerzési eszközzé fogja tenni.

Molnár Károly alapító, tulajdonos

Előnyök

Ajánlatunk & részletek

\

Velünk nincs több elvesztett látogató, érdeklődő, több elpocsékolt hirdetési költség

\

A proaktív chattel beszélgetést kezdeményezünk, ha pedig valaki ír az operátorunknak, a látogató garantáltan választ kap 6 másodpercen belül

\

Több, mint 200 referenciacég

\

Chat és leadszám követő árazás. Próbálja ki, nincs vesztenivalója!

Mit mondanak rólunk?

Ügyfeleink mondják

Korábban nem hittem, hogy a chatelés eredményes módja lehet az ügyfélszerzésnek, de a Károlyékkal és 10X CHAT csapatával való közös munka rádöbbentett, hogy az emberek már mennyire nem akarnak telefonálni vagy e-mailezgetni, hanem azonnali, gyors válaszokat követelnek. A mi eredményességünkön nagyságrendekkel javított, mindenkinek ajánlom!

Marton Frigyes

Egy webáruházamban kipróbáltam a 10X CHATET és Károlyék munkáját, és meg kell mondjam, nagyon elégedett vagyok. Az operátorok megtanulták a céggel kapcsolatos tudnivalókat, és folyamatosan tájékoztatták az érdeklődőket. Szerintem szuper ötlet ez a chates ügyfélszolgálat, leveszi az ember válláról a terhet. Megkönnyíti a mindennapokat. A konverziós hatékonyságról nem is beszélve!

Battay Máté

A munkatársaim nagyon elfoglaltak. A telefont nem tudják mindig felvenni, az e-mailekre se megy mindig válasz. Éppen ezért gondolkodtam egy kiszervezett megoldásban, és végül így jutottam el a 10X CHAT csapatához. A chatelés ki van szervezve, nekünk a leadek begyűjtésével nincsen dolgunk, csak a kész kontaktokat kell felkeresni, ami sokkal könnyebb, mint ellenőrizni az embereimet.

Horváth József, Egyéni vállalkozó

Közvetlenül az Ön oldalára irányítva!

A 10X CHAT koncepció lényege, hogy az általunk marketingelt oldalról látogatókat irányítunk az ön oldalára, ahol chat segítségével szerezhet ügyfeleket. A következő blokkban cikkeket talál, próbálja ki hogy működik!

10X CHAT szakértő

Érdekli az ajánlat?

Adja meg nevét, Email címét és küldjük a részleteket!

11 + 2 =

VAGY

Kategóriák

  • Loading ...